Virkeligheten innhenter Hingis

Martina Hingis tapte sin andre kamp etter comebacket, da Justine Henin hadde en normal dag på jobben. Det er bekymringsfullt å lese at Hingis sine server fortsatt er easy piecy for de beste spillerne.

Henin er beviset på at du ikke trenger å være noe monster for å henge med i topptennisen. Hun og Hingis er på høyde, faktisk er de høyere enn gjennomsnittet begge to.

Noen tror Hingis kan vinne i Australia, jeg er ikke en av dem. Hvis hun klarer en åttendels- eller kvartfinale bør hun være strålende fornøyd, og se fram til grussesongen begynner i april. French Open er den eneste store hun mangler, selv om det er underlaget som passer henne best. Stay tuned.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar