Slik blir Australian Open – menn

Trekningen er klar, og det er på tide å opphøye seg selv til ekspert igjen. Som vanlig, her er trekningen fra topp til bånn.

1. seksjon
Spillere å merke seg: Federer, Mirnyi, Haas, Gasquet, Hrbaty, Davydenko.
Federer kan møte Haas eller Gasquet i fjerde runde, men begge utfordrerne er ustabile nok til å forsvinne før den tid. Andre bolk av denne seksjonen er anorektisk. Til kvartfinale: Federer og Davydenko.

2.seksjon
Spillere å merke seg: Hewitt, Gonzalez, Monfils, Grosjean, Coria.
Hewitt kan være godt fornlyd, for her er det få som kan true ham. Som i den øverste delen av trekningen, kan det komme overraskelser i nederste del av trekningen. Til kvartfinale: Hewitt og Coria.

3. seksjon
Spillere å merke seg: Gaudio, Pavel, Moya, Ancic, Calleri, Henman, Blake, Nieminen, Nalbandian. Ouch, som de sier i Statene. Mange jevngode spillere som kan komme langt. Både Moya, Blake og Nieminen er i god form. Mye avhenger av hvem som takler heten best. Til kvartfinale: Ancic og Blake.

4.seksjon
Spillere å merke seg: Ljubicic, Berdych, Johansson, Ginepri, Roddick. Andy Roddick pleier å slå dem han skal slå, og bør være fornøyd med trekningen. Ljubicic og Berdych kommer til å gjøre det stort i Grand Slam-sammenheng en gang, men jeg vet ikke om det blir her. Til kvartfinale: Ljubicic og Roddick.

Altså:
Federer – Davydenko
Coria – Hewitt
Ancic – Blake
Ljubicic – Roddick

Federer – Hewitt
Ancic – Roddick

Federer – Roddick -> Federer vinner.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar