Alt klart for Federer

Som vanlig ble de beste kampene sendt mens jeg svettet på jobb. Både Hingis og Federer avanserte til kvartfinaler, men etter å ha slitt for seieren. Hingis i strake sett over Samantha Stosur, men hun har ingen sjanse mot Clijsters dersom hun spiller like nervøst i de avgjørende poengene som mot Stosur.

Tommy Haas er del av den tapte generasjonen. Men på sitt beste er han en finfin slagmaskin, og ga Federer en støkk i tredje og fjerde sett i åttendelsfinalen. Federer hadde godt av å få litt å tygge på. Jeg tror ikke Davydenko har kapasitet til å gjøre noe lignende i kvartfinalen.

Nalbandian er det største hinderet for Federer. Likevel, når en halvskadet Federer var to poeng unna å slå Nalbandian før jul, bør en helfrisk og hevnlysten sveitser ha gode sjanser nå.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

 1. Hei.

  Ville bare si at jeg leser siden din med stor glede!- spiller selv en del tennis, og er imponert over dine innlegg og tennisinteresse.

  Vi er noen som legger ut en del tennistips på forumet til http://www.kingcashpoker.com der kommenterer vi en del spillere ofte og, så ta gjerne en titt innom, og si fra hvis du er uenig/emig med analysene;)

  stå på med siden din!

  mvh
  svenn

Legg igjen en kommentar