Selvskudd på Copacabana

Gustavo Kuerten har vært en pasient med racket de siste årene. Sesongene har handlet om comebacks, vonde muskler og skader. Han har visst tenkt å spille neste år også.

Guga i French Open 2000Da er det kanskje en idé å sørge for at kroppen er i best mulig stand til den tid. Tennisspillere er verdensmestre i å klage på lang sesong og alle dens plager. I stedet for å bli friskest mulig, spilte Kuerten nylig en turnering på stranda i Copacabana, sammen med Robby Ginepri, Nicolas Kiefer og Mariano Puerta.

I sine velmaktsdager kunne Kuerten fått Agassi, Sampras og Kafelnikov til å tøyse på stranda med ham. Nå har han en dopingtatt argentiner, verdens offisielt kjedeligste spiller (Kiefer) og Ginepri, som ingen utenfor USA bryr seg om. Det gjør nok underverker for Kuerten sin vonde hofte.

Som Frank Zappa sa: We’re only in it for the money.

Her er Kuerten i aksjon. Fortsatt ATP-tourens stiligste sveis.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar