Ung og gammel dumskap

Jo, altså, ATP-sluttspillet. Jeg har bare fulgt vagt med etter alle trakk seg. De fleste, inkludert meg, mener at noe må gjøres med den lange sesongen. Likevel, Nadal og Agassi har ikke spilt noe særlig i høst. Roddick stiller opp i tøyseturnering med Elton John dagen etter han meldte forfall. Safin har vært skadet lenge, og Hewitt skal bli far.

Spillerne har selv et ansvar for å spille det som kroppen tåler. Litt for ofte lokkes de av store penger til å spille ubetydelige turneringer, for trekkplastrene får ofte klekkelig betalt for å kaste glans over sånne.

Hvorfor måtte Nadal spille alt som var av grusturneringer i vår? Det er hans beste underlag, men det sliter på kroppen. Og hvorfor i alle dager stilte han opp i Båstad-turneringen i Sverige, også det på grus, uken etter Wimbledon?

All ære til spanjolen for en sinnsyk sesong. Neste år bør han prioritere annerledes. Mindre ære til Agassi (bildet), som skadet foten mens han spilte racketball for gøy.

På banen: Davydenko og Federer er klare for semifinale.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar