Roddick også ute, parodien farlig nær

Andy Roddick har også trukket seg fra ATP-sluttspillet, og erstattes av Davis Nalbandian. Safin er ute. Hewitt er ute. Federer er halvskadet.

Jeg tenker hele tennisverden biter negler i stille forventning til å se kamper som Ljubicic – Nalbandian og Davydenko – Gaudio de nærmeste dagene. Not. Nå er det faktisk ikke så ille å være uten denne turneringen på skjermen.

Jaja. De skal spille likevel. Gruppene ser sånn ut:

Rød gruppe:
Federer
Ljubicic
Nalbandian
Coria

Blå gruppe:
Nadal
Agassi
Davydenko
Gaudio

Semifinalistene blir Federer, Ljubicic/Nalbandian, Agassi og Nadal. Jeg håper på en finale mellom Nadal og Federer. Er ikke helt sikker på om Mighty Fed har funnet ut av spanjolen ennå. Det kunne blitt en god pekepinn på neste sesong.

På tide å bruke mer sitater, har jeg funnet ut. Blogger har jo et så glimrende utseende på dem. Her er det turneringens leder sa om Hewitt etter at Lleyton trakk seg:

We’re obviously all very disappointed that Lleyton can’t be with us this year. He has had an amazing record at the Tennis Masters Cup over the years, but we understand his situation and wish he and Bec all the best for the birth of their first child.

Vakkert, og så sant.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar