Hewitt ute av Shanghai

Jeg er en stor fan av Gaston Gaudio sin backhand, og blir ikke sur når Lleyton Hewitt må trekke seg fra turneringer. Likevel, når Gaudio tar plassen til nesten-pappa Hewitt i ATP-sluttspillet, er ikke det noe å hoppe i taket for.

Gaudio har vist en økende tendens til å gi opp kamper, senest i Masters-turneringen i Paris. Han gjorde det også mot Vicente i årets French Open, i en kamp han lå an til å vinne. Innstillingen er latterlig.

Han er ganske miserabel på hardcourt, og kommer til å slite kraftig mot verdens beste. Hewitt har derimot vunnet sluttspillet to ganger, og er en mann for de store anledninger (så lenge han ikke spiller mot Federer).

Morsomt at Hewitt legger barnefødselen utenom sesongen. Synes jeg ser Bec Cartwright (samboeren) på fødestua, med Lleyton ved siden av: «Commmme aaaawn!»

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

  1. Hei,

    Eg snakkar bare litt norsk, men Gaudio tapt mot David Ferrer ikkje Vicente i 4. runde når leder han 4-0 i den femte set.

    Lykke til Gaston og den «Come On Kid» skal vere tilbake snart.

Legg igjen en kommentar