Siden sist

Jeg har vært fire uker borte fra tennisoppdateringer, bortsett fra de spinkle greiene som finnes i norske papiraviser. Etter det jeg forstår har det ikke skjedd stort.

Det mest oppsiktsvekkende var vel Rafael Nadal som vant en hardcourt-turnering. Ikke hvilken som helst turnering – Masters i Montreal. Han møtte ikke de helt store hardcourt-kanonene på veien, men å slå både Moya, Grosjean og Agassi er en god prestasjon. Nadal er skadet nå, og kanskje var det like greit. Han har spilt sykt mye i år, og trenger hvile før US Open.

Jeg er spent på å se Nadal mot Hewitt, Safin (i godt humør), Federer og Roddick på hardcourt. Nadal må trolig slå to av dem for å vinne US Open. Kanskje har han flere knep på lager enn jeg spådde i vinter…

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar