Nydelig sitat fra Hewitt

Jeg innrømmer gjerne at Lleyton Hewitt er langt nede på lista over mine favorittspillere. Men fyren har et konkurranseinstinkt som er bedre enn noen andres, og han er mye kjappere i kjefen enn folk tror.

Hewitt fikk juling i semifinalen mot Federer. På pressekonferansen etterpå ble han som ventet nedlasset med spørsmål om hvorfor det gikk som det gjorde, hvorfor han har tapt åtte på rad mot Federer, og så videre.

Til slutt kom dette spørsmålet fra en reporter (min oversettelse): «Nå har du tapt åtte kamper mot Federer på rad, og mange ville blitt mer mismodige enn deg hvis de hadde gjort det. Hvordan klarer du å holde humøret oppe?». Hewitts svar, og det er så bra at det fortjener en skikkelig plassering:

I don’t know. That’s probably why I’m sitting here and you’re sitting there.

Turneringens beste sitat, uten tvil. Det finnes tusener av journalister, men bare en spiller som er verdens nest beste i tennis. Han heter Lleyton Hewitt.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar