Hva tenker du på, Rafael?

Rafael Nadal har som karrierens store mål å vinne Wimbledon. Beundringsverdig at ikke alle spanjoler hater grasdekket.

Foreløpig har han veldig langt igjen på gras. Han tapte mot svake Gilles Muller i årets Wimbledon-turnering. Normal logikk skulle derfor tilsi at gutten trenger så mye grastrening som mulig. Nå er Wimbledon slutt, men faktisk finnes det en grasturnering på ATP-kalenderen: Newport, USA.

I stedet for å spille her, velger Nadal altså å spille i Båstad i Sverige. En grusturnering, lenge etter at French Open er ferdig. Nadal kommer ganske sikkert til å vinne den. For rankingen har det liten betydning.

Federer har tatt ferie før hardcourt-sesongen begynner i USA/Canada. Nadal burde gjort det samme, han har spilt sinnsykt mye til nå i år. Eller så burde han deltatt i Newport, og prøvd seg mot triksne grasspillere som Rusedski, Dent og Duouis.

Jeg tipper arrangørene betaler Nadal godt for å stille opp. Eller at Nadal har meget dårlige rådgivere.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar