Se disse filmene!!!!!!!

Jeg lover å ikke gjøre dette mer enn en gang i året, men her kommer et innlegg som ikke har noen verdens ting med tennis å gjøre.

I 1995 kom filmen Before sunrise, om en amerikaner og ei fransk jente som tilfeldigvis er sammen et knapt døgn i Wien før de skilles. Uten å utveksle telefonnummer. De bestemmer seg for å møtes et halvt år senere.

De gjør ikke det, men møtes tilfeldigvis igjen ni år senere. Filmen kom i 2004, og heter naturlig nok Before sunset.

Hvis du har den minste interesse for film, og er i alderen 20 til 40, er dette obligatorisk dvd-kjøp. Jeg skulle sikkert sagt noe meningsfullt og smart om filmene. Jeg kommer ikke på annet enn at det er to filmer som treffer midt i hjertet, hjernen og magen på en gang. Se dem.

Publisert
Kategorisert som diverse Merket

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar