Roddick vant meningsløs kamp

Tennis på tv:
Andy Roddick – Gael Monfils 6-3, 7-6
Semifinale, Paris Trophy

Paris Trophy er en oppvisningsturnering som spilles på en snobbete klubb i Paris. Den må ikke forveksles med French Open, som begynner neste uke.

I stedet for å spille mot de beste (som er med i Düsseldorf nå), velger Andy Roddick å delta i en meningsløs turnering i Paris. Han får føling med byen, men jeg skjønner virkelig ikke hvilke andre argumenter han har for å delta. Penger, kanskje?

Paris Trophy er så obskur at resultatene derfra ikke vises noe sted. Av merkelige grunner ble Roddicks kamp mot Gael Monfils vist på Eurosport. Et oppgjør mellom to upolerte spillere med traurige backhands og rustne volleyer, men plenty av forehand-dunking og raske server.

Roddick vant 6-3, 7-6 (5). Han ser bedre trent ut enn noen gang, men spillemessig ser han fortsatt litt fortapt ut på grus til tider.

Selv om det er populært å mobbe Roddicks manglende grasiøsitet, kan ingen ta fra ham at forehanden hans fortsatt skremmer 95% av motstanderne. Kampens beste poeng kom på 2-2 i tiebreaket. Roddick kom løpende langt på etterskudd på forehand-siden, men likevel fyrte av en forehand ned i beina på Monfils, som ventet ved nettet.

Forfjamset satte Monfils ballen i nettet.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar