Nå begynner storkampene

Tredje runde fredag byr på en rekke lekkerbiskener:

Hantuchova – Clijsters: Clijsters skal være flere divisjoner bedre, så lenge hun ikke er skadet. Hantuchova har kommet litt tilbake etter et par elendige år, men jeg ser ikke helt hva hun kan skade Clijsters med.

Federer – Gonzalez: Mye avhenger av Gonzalez, som på sitt beste kan vinne dette. Men neppe dersom det går til fire eller fem sett. Gonzalez bruker mye energi, satser maksimalt på hver ball og er ikke redd for noen. Dette blir en real test for Federer, som jeg likevel tror vinner.

Nadal – Gasquet: Hype, hype, hurra! 18-åringene møtes i et mye omtalt oppgjør. Nadal har sett best ut så langt. Er usikker på hvem av dem som takler fem sett best, men tviler på om Gasquet klarer å ta kampen så langt. Blir spennende å se om han vokser med den enorme støtten fra hjemmepublikum, eller knekker sammen, slik franske favoritter har for vane.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar