Hørt om Hantuchova?

Tennis på tv:
Gisela Dulko – Daniela Hantuchova 6-4, 6-4
1. runde, German Open

Daniela Hanutchova føyer seg inn i rekken av langbeinte østeuropeiske jenter som går høyt ut, for så å tryne skikkelig. Hun ble spådd store ting da hun slo Hingis i finalen av Indian Wells 2002, men har ikke klart å leve opp til forventningene.

Gisela Dulko kommer neppe til å sette tennisverden på hodet. Jeg så henne for første gang, og hun virker som en typisk grusspiller. Milelang forberedelse på forehandsiden, middels backhand og ganske kjapp.

Ingenting å hoppe i taket over, men mer enn nok til å slå Hantuchova, som var temmelig vill. I likhet med mange andre damespillere, mangler Hantuchova et skikkelig våpen å stole på i dårlige kamper.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar