Agassis siste grussesong. Tipper jeg.

Andre Agassi skal ha skulderklapp for å spille grusturneringer i Hamburg og Roma, når han like gjerne kunne vært hjemme med Steffi og ungene.

Jeg tviler på om Agassi innerst inne ser på seg selv som en utfordrer til French Open. Han vant ved en serie lykketreff i 1999, hans to andre finaler var i 1990 og ’91. På den tiden gikk Rafael Nadal i barnehagen. Agassi har alltid vært best på hardcourt, og jeg tror hans siste sjanse på en slam til, er US Open i august.

Med riktig matching i forkant, en god trekning, litt favorittfall og en smule flaks, kan Agassi vinne US Open. Som du ser: Mye må stemme. Men det måtte det også gjøre for at Sampras skulle vinne i 2002.

Jo, forresten, Agassi tapte 6-2, 7-6 mot Feliciano Lopez i dag, i Hamburg. Lopez har en latterlig backhand og er best på raske dekker, så Agassi har en del å jobbe med før Paris.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar