Spretne gamle gubber

Jim Courier kom ut fra gamlehjemmet for å spille double sammen med Andre Agassi denne uka. De tapte 2-6, 6-3, 1-6 mot Martin Garcia og Luis Horna.

Resultatet er mindre relevant, det var halvveis en oppvisningskamp for amerikanernes del. Courier har ikke spilt på fem år, og har ingen planer om comeback. Agassi har aldri vært noen stor doublespiller, og Courier sitt volleyspill har aldri skremt noen.

De har vel fått en trillebår med penger for å stille opp, selv om begge er steinrike så det holder. Noe må jo arrangøren gjøre for å skape blest om den grå grusturneringen i Houston. Den eneste viktige grustennisen for øyeblikket spilles jo i Europa.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar