Rufsete seier for Clijsters

Tennis på tv:
Kim Clijsters – Elena Bovina 7-6, 6-3
Kvartfinale, J&S Cup

To breakballer var beholdningen i denne kampen. Clijsters brøt til 3-2 i første sett med en rak backhandretur, og sent i andre sett med en løpende forehand etter en smash fra Bovina.

 Resten av kampen var rotete, til tross for at tallene var ganske pene for Clijsters. Jeg skjønner ikke hvorfor hun ikke prøvde å styre mer. Greit nok at hun kanskje er den beste defensive spilleren i verden, men gang på gang ble hun løpende etter Bovinas angrepsslag.

Clijsters hadde masse dobbeltfeil, og trenger noen kamper på å finne grusformen. Håper hun tar en pause i programmet i løpet av grussesongen. Etter å ha vært ute i så mange måneder har sikkert kroppen godt av en pause, selv om hun er i en god flyt nå.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar