Gruskjempene overlevde

Party like it’s 2002: Juan Carlos Ferrero slo Marat Safin enkelt i Monte Carlo i går. Roger Federer slo Fernando Gonzalez i tre sett. Typisk at mine tips slår til når jeg ikke har satset penger. Da slipper vi i alle fall å se flere bilder av Safin i den latterlige cap-en.

Federer møter Richard Gasquet i neste kamp. Det tror jeg blir full knus, for jeg ser ganske enkelt ikke hva Gasquet har å stille opp med. Han blir en fluevekter både fysisk og psykisk mot verdenseneren.

Gaudio viser for hver kamp at seieren i French Open 2004 var mer enn et blaff, og Coria+Nadal vant også med små anstrengelser. Alltid gøy når de beste holder til langt ute i turneringene, og på grus er det ikke ofte det skjer. For eksempel French Open 1999, hvor Hrbaty, Meligeni (hvem?), Medvedev og Agassi spilte semifinaler.

Kvartfinalene i Monte Carlo spilles slik:
Federer – Gasquet
Nadal – Gaudio
Volandri – Ferrero
Coria – Ferrer

Med andre ord: Federer/Nadal/Gaudio mot Coria i finalen. Alt annet vil være en liten sensasjon. Ferrer og Volandri skal være for lette her, og Ferrero er ikke tilbake i gammelt slag ennå.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar