En av de vanskeligste

De fire grand slam-turneringene er de mest prestisjefylte, men turneringen som foregår akkurat nå i Indian Wells er like vanskelig å vinne. Vi snakker om en hardcourt-turnering med verdens 64 beste spillere, altså ingen lette kamper her. Alle er godt i gang med sesongen, og underlaget er demokratisk.

Sånne turneringer er umulig å spå vinneren av. Det finnes minst ti som kan vinne på herresiden, og seks-sju på damesiden. Egentlig har jeg aldri skjønt hvorfor disse alle disse hardcourt-turneringene går nå. USA har jo en haug med turneringer før US Open på seinsommeren, og de som spilles nå blir jo bare et mellomspill før grusturneringene begynner i april.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar