Granollers fikk Federer til å se ekstra god ut

Tennis på tv:
Roger Federer – Marcel Granollers 4-6, 6-1, 6-1, 6-1
3. runde, US Open 2014

Denne saken handler om US OpenMarcel Granollers er en av disse spillerne som får Roger Federer til å se ekstra god ut. Han har ingen klare våpen som kan skade Federer, og utfallet er gitt så lenge Federer ikke slår seg vekk. Det gjorde han ikke: Federer slo Granollers ganske greit.

Jeg så ikke det første settet, hvor Federer startet elendig. Resten av kampen var uproblematisk for Federer, som koblet grepet da han fikk 6-1 i andre og deretter i 3-1 i tredje sett. Granollers serverte Federer en lett meny av moderate grunnslag og server, og Federer fikk terpet både grunnslag og volleyer.

Marcel Granollers (Wikimedia).

Federers fjerderunde mot Roberto Bautista Agut (prøv å skrive det uten å google rettskrivingen) skal også være plankekjøring. Kvartfinalen mot Dimi­trov eller Monfils er derimot mer spenn­ende. Dimitrov krabber nærmere sitt endelige gjennombrudd, og Monfils har slått Federer før. Monfils kommer fra en overbevisende seier mot Richard Gas­quet i sin tredje runde.

David Ferrers exit er den eneste virkelige overraskelsen til nå i herre­klassen. Jeg er spent på Murray mot Tsonga, og Djokovic virker sterkere enn han har gjort i hele sommer.

Ingen får en lett vei til tittelen her:

Kvartfinaler:
Djokovic – Kohlschreiber
Tsonga – Murray
Wawrinka – Robredo
Nishikori – Raonic
Berdych – Thiem
Cilic – Simon
Dimitrov – Monfils
Agut – Federer

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar