Anbefalt podkast: No challenges remaining

Tommy Robredo. (Wikimedia)

Livet er for kort til å få lest, hørt, spist, sett, drukket, spilt, tenkt, kranglet, støvsuget, kost, løpt og sunget så mye som man gjerne ville. (Paradoksalt nok har vi aldri levd lenger. Likevel tviler jeg på om folk sa «livet er for kort» til hver­andre den gang snittalderen var 40, og de virkelig hadde grunn til å klage over livets kortvarighet.)

Nettet har bare forsterket følelsen av overveldelse – det er så mye bra der ute at du kun får med deg promiller. Da gjelder det å finne de rette promillene. Hvis du trenger noe å fylle ørene med i ledige stunder, bør du sjekke podkasten No challenges remaining. Podkast er et radioprogram som du kan laste ned og høre når du vil, for eksempel på iPhonen din. No challenges remaining er tennispreik med Ben Rothenberg og Courtney Nguyen. De skriver om tennis på nettet for New York Times, Slate, Sports Illustrated og sikkert flere andre steder.

Nettets velsignelse og forbannelse er den ubegrensede plassen. Nguyen og Rothenberg hadde hatt godt av å bli redigert ned. Fordelen med å høre deres endeløse tirader er at det føles litt som å sitte der med dem og jabbe om Tommy Robredo mot Nick Kyrgios eller hva som er dagens hangup. No challenges remaining finner du også på Twitter osv. Perfekt ørefyll til neste togtur.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar