Av

Lunta er tent i Sveits

Denne saken handler om Davis CupFørste dag av Davis Cup er spilt, og kampene i Sveits overskygger alt: Både Stanislas Wawrinka og Roger Federer tapte sine singlekamper. Det finnes ingen unnskyldninger for at Federer, vinner av French Open og finalist der flere ganger, taper 2-6 i fjerde sett mot John Isner i DC-spill på hjemmebane.

Federers tilbakekomst til Davis Cup har blitt tolket i alle retninger, og folk har til og med snakket om Sveits som en seriøs utfordrer til DC-tittelen i 2012. Nå er de én kamp unna å bli slått ut. Og det av et USA uten Andy Roddick. Sveits har hjemmebane, og spiller på grus for å nøytralisere Fish og Isners gode server. Det hjalp ingenting.

Ryker Sveits her, er det en av de store bombene i DC-historien. Oddsene nå er meget dårlige for sveitserne. Kommer med mer mot slutten av helga.

Emneord: , , , ,

2 kommentarer

  1. En skikkelig bombe, ja.
    Samtidig er det litt for lett å avfeie Isner på grus. Han tok tross alt to sett mot Nadal i fjorårets French Open. Det var det ingen andre som klarte. For to år siden gjorde han det samme mot Djokovic i Davis Cup.

    Man sammenlikner gjerne Isner med Karlovic men det har nok mest med høyden å gjøre. Isner har en ekstrem kick i serven noe Karlovic ikke har. Kickserver biter som kjent ekstra godt på grus.
    Jeg så ikke kampen mot Federer men jeg tipper sveitseren fikk mange server mot backhanden sin i langt over skulderhøyde.

    Ellers gikk rundens kamper stort sett etter boka. Kanskje med unntak av Østerrike som slo Russland relativt greit.

  2. Godt poeng det der, Knut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tennisbloggens 30 siste innlegg