Av

Fersk WTA-vinner: Rybarikova

wtaJeg har skrevet for lite om dametennis i det siste. Nå er det snart Wimbledon igjen, og det betyr vel at en Williams vinner igjen. Gjerne Venus, siden hun har spilt så dårlig/lite i det siste. Det pleier å være et godt tegn for hennes Wimbledon-innsats.

Jeg følger dårligere med på dametennisen, så navnet Magdalena Rybarikova hadde jeg ikke hørt før hun vant turneringen i Birmingham denne helga. Hun er 20 år, kommer fra Slovakia og dette var hennes første WTA-tittel. Etter Reuters sin rapport å dømme, har hun ikke historien med seg når hun skal prøve å fortsette framgangen i Wimbledon om en drøy uke:

She was junior Wimbledon runner-up in 2006 but, after two attempts in the main draw, has yet to progress past the first round.

Emneord: ,

4 kommentarer

 1. Stosur bør vel bli farlig i Wimbledon med tanke på spillestilen hennes. Ser hun vant 6-2, 6-1 mot Lisicki i Eastbourne turneringen. Noen kroner på Haas og Stosur i Wimbledon, og jeg er snart en rik mann.

 2. Stosur er et godt tips for å komme langt i Wimbledon. Jeg har allerede satt penger på Azarenka. Hun var programfestet, i min bok, til å vinne den pågående Eastbourne-turneringen, men trakk seg pga noe hoftegreier. Håper ikke det ødelegger for Wimbledon, men hun får jo ikke noe gresskamptrening, så det kan gjør henne mindre skarp. Kommer uansett til å sette penger på henne igjen før US Open. Hvis Caroline Wozniacki er helt frisk tror jeg hun er en utfordrer til Eastbourne-seier nå.

 3. Nå,
  når vi er ekstra oppmerksomme på stønningen,
  så begynner en å lure på hvorfor de stønner.
  En takk til Navratilova, som tar dette opp.
  Den portugisiske spilleren,
  klarte tydeligvis å slutte.
  Safina sin grynting, den ser ikke ut til å hjelpe henne.
  Kanskje har man vært redd for å fornærme Sharapova og Williams søstrene, stønningen er irriterende.

 4. Ps
  Til Jokke og Kjell,
  håper ikke ferien var basert på pappas «sikre» tips.

Legg inn en kommentar

Tennisbloggens 30 siste innlegg